Pliki cookie / 2026
Pliki cookie i pamięć przeglądarki
Dostarczone narzędzia do planowania działają bez ustawiania plików cookie i bez zapisywania Twojej wersji roboczej w pamięci lokalnej. Ta strona wyjaśnia różnicę między pamięcią witryny a działaniami, które sam wykonujesz na swoim urządzeniu.
Czym są pliki cookie
Pliki cookie to małe wartości, które witryna może zapisać w przeglądarce i odczytać przy kolejnych żądaniach. Pamięć lokalna i pamięć sesji to odrębne funkcje przeglądarki, z których skrypty mogą korzystać do przechowywania informacji. Mogą mieć podobne znaczenie dla prywatności, mimo że nie są plikami cookie.
Z czego korzysta dostarczony kod
| Funkcja | Działanie |
|---|---|
| Arkusz zakresu prac | Przetwarza wpisy na otwartej stronie; nie zapisuje ich w plikach cookie ani w pamięci przeglądarki. |
| Szkic wiadomości | Buduje podgląd w formacie zwykłego tekstu lokalnie; nie wysyła formularza ani nie zachowuje zapisanego szkicu. |
| Kopiowanie tekstu | Zapisuje przygotowaną wiadomość w schowku urządzenia, gdy o to poprosisz i gdy jest dostępne uprawnienie. |
| Pobieranie tekstu | Tworzy plik, który sam decydujesz się zachować na swoim urządzeniu. |
| Nawigacja i animacje | Używają tymczasowego stanu strony, bez trwałej pamięci przeglądarki. |
| Analityka i reklamy | Dostarczony kod witryny nie zawiera skryptów analitycznych ani reklamowych. |
Hosting i osobno zarządzane mechanizmy kontroli
Hosting, zabezpieczenia lub narzędzia do zarządzania zgodami dostarczane poza podstawowymi plikami strony mogą mieć własne, niezbędne mechanizmy przechowywania danych. Jeśli obecny jest osobny interfejs zgód, skorzystaj z jego ustawień w zakresie opisanych w nim wyborów. Ta strona nie twierdzi, że zewnętrznie zarządzana infrastruktura lub usługi dodane później nie korzystają z żadnej pamięci.
Twoja przeglądarka i urządzenie
Przeglądarka może zachowywać historię, pliki stron w pamięci podręcznej, sugestie formularzy lub przywrócone karty, zgodnie z własnymi ustawieniami. Pobrana wiadomość pozostaje na urządzeniu, dopóki jej nie usuniesz. Zawartość schowka może pozostać dostępna dla systemu operacyjnego lub innych dozwolonych aplikacji. Nie są to zapisane rekordy projektu prowadzone przez arkusz.
Zarządzanie pamięcią
Dane witryny możesz sprawdzić i usunąć w ustawieniach prywatności przeglądarki. Zablokowanie JavaScriptu uniemożliwia działanie interaktywnego arkusza i narzędzi do wiadomości, ale przewodniki pozostają czytelne. Wyczyszczenie danych witryny nie usuwa pobranych plików, nie czyści całego schowka systemu ani nie usuwa wiadomości e-mail, które już wysłałeś.
Pytania
W sprawach dotyczących pamięci lub prywatności napisz na adres [email protected]. Informacje o korespondencji e-mailowej i technicznych zapisach dostarczenia znajdziesz w Danych Twojego projektu.